haalaripääsivulleni

3m:n Haalari

Inroduktion på svenska.

"Ykkönen"

Haalariston "ykkösketjulainen" on ensimmäinen haalarini, Tietokillan haalari vuodelta 1987. Koska haalari on ollut aktiivisessa käytössä jo hiukan pidempään ja pääasiallinen merkkienkeruu kohdistuu siihen, olen joutunut ottamaan käyttöön hiukan laajennusosiakin. Hihoista tai lahkeista ei ole vaihdettu kappaleita, eikä taskujakaan ole tullut vaihdettua. Merkkien alla on siis kokonainen ehjä TiK-haalari.
Mikäli mahdollista, listatuista merkeistä on linkki yhteisönsä kotisivulle. (www tai gopher (vaikka gopher on nykyään jo tuntematonta netin esihistoriaa))

"Kakkoset"

Sellaisten järjestöjen haalareita, joihin kuulun (AS,Kannu,SatO,PA) sekä uusin GooMstaff-virkahaalari. Kaikki siis sellaisia haalareita, jotka eivät ole yhtä paljon käytössä kuin "päähaalarini", mutta joita käyttämällä voisi kenties olla hiukan anonyymimmin liikenteessä? ((keep on dreaming...))

"Kolmoset"

Tässä ketjussa ovat vanhat, "vuosisidonnaiset" GooMstaffin haalarit vuosilta 1997-2001. Melkolailla ehjinä, mutta osan merkeistään uudelleenkäyttöön luovuttaneina.

Kiitokset

Kiitoksia mm. seuraaville henkilöille kaiken tämän merkkeilyn tekemisestä mahdollisesksi. Ilman Teitä... niin, ilman Teitä ei tätä kokonaisuutta olisi koskaan ollut olemassakaan. :-)


Jos joku on teettämässä merkkejä, haalareita tms., niin täällä on yhteystietoja erinäisiin valmistajiin.


Valid HTML 4.0!
 
Valid HTML 4.0! Matti M M Änkö <3m@iki.fi>
http://iki.fi/3m/haalari/haalari.html
( http://tik.cs.hut.fi/~mmm/haalari/haalari.html )

päivityspäivämäärä päivitetty 26.1.2012


Elämän tarkoitus? Teistä muista en tiedä, mutta minä etsin
elämän Perimmäistä, Suurta Totuutta, jonka olemassaolosta
tiedän vain sen, ettei sitä ole olemassa. Ymmärrän ja hyväksyn
tämän, mutten anna sen lainkaan häiritä etsintääni.